PUŠNIK “Dao sam nekim igračima priliku da se dokažu i dobio sam odgovore koje sam tražio”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je u nedjelju ponovno ‘stradao’ protiv Rijeke na Poljudu, a u posljednje dvije utakmice od Dinama i Rijeke primio je čak osam golova.

Trener Marijan Pušnik preuzeo je krivicu, kaže da su im se događale apsolutno neshvatljive pogreške u obrani, a Riječani su ih znali iskoristiti. “Kada smo se ribližili na 3:2, ostali smo bez Šimića. Dogodila mu se slabost, nesvjestica, nije mogao nastaviti utakmicu”, kaže Pušnik.

Dodaje da je Rijeka vrlo ozbilja ekipa, ali Hajduk još nije na toj razini kvalitete. Složio se s novinarima kako neki igrači nisu kalibar za Hajduk, te istaknuo kako ih nije on doveo. “Dao sam nekim igračima priliku da se dokažu i dobio sam odgovore koje sam tražio”, poručio je dodajući kako je za njega neozbiljno Hajduk uspoređivati s Dinamom i Rijekom, prenosi Dalmacijanews.

Trener Riječana Matjaž Kek poručio je kako je Rijeka na Poljudu zasluženo slavila. “Na terenu smo bili bolji, ali kod 3:2 na Poljudu, kada sa sjevera grmi, uvijek postoji opasnost da se nešto dogodi. Na vrijeme smo dali četvrti gol”, kaže trener Riječana, koji je poželio Hajduku i svim hrvatskim klubovima sreću u playoffu europskih natjecanja.

Fran Tudor u nedjelju je u ‘šarenoj’ ekipi Hajduka prvi put nosio kapetansku traku. “Slaba utjeha, ružno je ovako izgubiti”, kaže Tudor. Zajedno s ostalim nogometašima Hajduka nakon utakmice stao je pred sjevernu tribinu. “Došli smo ispred Sjevera i navijači su samo šutjeli. To najviše govori kakvi smo bili danas”, zaključuje.

Komentiraj