Puhovski odgovorio Milanoviću: “Milanović je poput Karamarka i želi me eliminirati iz javnog života”

Nakon što se predsjednik Zoran Milanović obrušio na analitičara Žarka Puhovskog, nazvavši ga ništarijom, drukerom i propalim analitičarom on je odgovorio da ga Milanović poput svojevremeno Karamarka želi eliminirati iz javnog života.

“Predsjednika Milanovića uhvatila je panika zbog afere Janaf i paničnim izjavama postaje opasan za društvo”, rekao je Puhovski i dodaje kako poput pčelice leti s cvijeta na cvijet i nanosi štetu.

“Početak problema i nervoze za predsjednika kreće kada  je otkrivena afera Janaf i “famozni” klub u koji je također dolazio”, rekao je Puhovski za N1 televiziju i naglasio kako Milanović svojim ponašanjem najviše pomaže Plenkoviću.

Puhovski je naglasio kako ga je predsjednik Milanović napao nakon što ga je usporedio s Vladom Bakarićem, a to je samo nastavljeni niz Milanovićevih napada i iracionalnih izjava.

“Usporedio sam ga jučer s Vladimirom Bakarićem, jer sam rekao da je samo jedan čovjek u Hrvatskoj mogao biti najpametniji i najmoćniji, i da to sad nije moguće. Sve su to nevažni povodi. Važno je da se pokaže u javnosti koji je razlog ove panike u kojoj se predsjednik nalazi, u kojoj svaki dan nekoga na ovaj ili onaj način napada. On to smatra svojim pravom koje je određeno time što on kao predsjednik države ima raznorazne kanale komuniciranja”, rekao je Puhovski.

“Milanović je počeo određivati tko će i što govoriti u javnom prostoru, jednako kao i svojedobno Tomislav Karamarko, koji me također probao eliminirati iz javnog života. Vidjet ćemo hoće li to uspjeti Milanoviću”, rekao je Puhovski.

 

Milanović se ovoga puta obrušio na Puhovskog, ali i uputio kritiku RTL televiziji

 

Komentiraj