Sanjin Strukic/PIXSELL

Potvrđena optužnica protiv Tonyja Cetinskog

Nakon što je u siječnju ove godine protiv pjevača Tonyja Cetinsko pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo optužnica zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom u studenom 2017. godine, pulski je Općinski sud danas potvrdio optužnicu, javlja Glas Istre.

Podsjetimo, Cetinski je izazvao nesreću u centru Rovinja u kojoj je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljani.

Odvjetništvo u optužnici navodi da je Tony Cetinski tog kobnog 3. studenog 2017. godine u Rovinju, kada je pregazio Kevljanina, koji je pijan ležao u Pustoj ulici, bio preduboko ‘zavaljen’ u sjedište svog Mercedesa, te zbog toga nije mogao vidjeti Kevljanina kako usred bijela dana iza zavoja leži na leđima na cesti u akutno alkoholiziranom stanju i narušena zdravlja.

Nadalje, Cetinski se po toj ulici, u kojoj je ograničenje brzine 50 kilometara na sat, u trenutku nesreće kretao 33 kilometra na sat. A prema nalazu vještaka, da bi se uopće mogao zaustaviti, trebao je voziti 18 kilometara na sat. Isto tako, smatraju da su prednje kamere automobila trebale biti upaljene.

U trenutku nesreće Cetinski u krvi nije imao alkohola, dok je preminuli muškarac imao čak 3,7 promila alkohola te neke lijekove.

Komentiraj