Policija pronašla oružje kojim je počinjeno ubojstvo u Našicama

Očevid u Našičkoj ulici Vladimira Nazora je završen. Interventne službe i djelatnici parkova sve su kompletno morali očistiti, trava je u parku bila visine i do metra, a ubojica je rekao da je tu odbacio oružje.

Načelnik Ivica Bukvić kazao je kako je nakon gotovo deset sati intenzivnog pretraživanja centimetar po centimetar, policija uspjela pronaći oružje kojim je djevojka ubijena. O motivu svirepog zločina nije htio govoriti.

“Zasad je rano o motivu raspravljati, policijski službenici obavljaju razgovore i prikupljaju informacije, a znamo da su policijski izvidi tajni, tako da o motivu trenutno ne možemo razgovarati”, izjavio je Bukvić u Dnevniku Nove TV.

Osumnjičeni se trenutno nalazi u bolnici.

“S obzirom na to da je mladić zadobio teške tjelesne ozljede i s obzirom na njegovo stanje, nalazi se na liječenju u bolnici”, kazao je Ivica Bukvić. Mladić je, kako je potvrdio, pod stalnim nadzorom policije.

Policija, kako je istaknuo načelnik PP Našice, do sada mladića nije imala u kaznenim evidencijama, niti je bio povezan s deliktima s elementima nasilja.

Policija će podnijeti kaznenu prijavu Županijskome državnom odvjetništvu.

Odluči li se tužiteljstvo na kvalificirani oblik ubojstva, 24-godišnjem mladiću prijeti kazna dugotrajnog zatvora i do pedeset godina.

Komentiraj