Pogledajte glumice na crvenom tepihu dodjele Gotham Awards

Screenshot YouTube

Dodjela filmskih nagrada Gotham Awards je okupila brojne glumce, glumice i poznate osobe u New York Cityu. Crveni tepih je bio pun poznatih lica, a odjevne kombinacije su bile dopadljive i elegantne za ovu priliku. Neke od svečanih dizajnerskih haljina možete vidjeti ovdje.

Među dobitnicima nagrada i gostima su se istaknule Jennifer Lawrence, Gabrielle Union, Joe Alwyn, Gabrielle Union, Michelle Williams, Julianne Moore, Lupita Nyong’o.

Gabrielle Union je za svečano događanje odabrala crnu i dugu Fendijevu haljinu bez rukava s ‘antičkim otiskom’. Lice antičke skulpture na haljini je prokomentirano kao originalan i hrabar modni odabir.

Jennifer Lawrence je utjelovila glamur Hollywood iz prošlih vremena. Poznata glumica je odjenula klasičnu crnu Diorovu haljinu, a modni dodatak široke dijamantne ogrlice oko vrata je dodatno potvrdio izgled iz Zlatnog doba.

Julianne Moore je jasno istaknula da se ne boji godina. Glumica zrači zrelom ljepotom, a haljina etikete dizajnerice Caroline Herrere joj pristaje odlično. Odabir zlatnog nakita i male zlatne ručne torbe je naglasio njenu eleganciju.

Michelle Williams je bila jedna od dobitnica nagrada, a za ovu priliku je odjenula metalik svjetlucavu minisuknju modne kuće Valentino.

Komentiraj