Odbjegli bik Jerry upao u stupicu, ali se uspio izmigoljiti i ponovno pobjeći

Bik koji je pobjegao iz klaonice u Kaštel starom u petak sinoć je gotovo uhvaćen, ali uspio se ‘izmigoljiti’ iz stupice. Vlasnik bika Jerryja i klaonice Petar Skejo kaže da bi bilo dobro da mu poštede život ako ga uspiju uloviti, piše Dnevnik.hr.

“Bio je izmučen, mislili smo da je to to, ali opet mu se gubi svaki trag”, rekao nam je Skejo. Bik je u subotu navečer ušao u stupicu u mjestu Sadine, ali je uspio ponovno pobjeći.

Prvi put je pobjegao iz boksa klaonice. Policija je tad upozorila građane da se životinja uputila u smjeru Rudina i da joj se ne približavaju već zovu 192 ako je vide.

“Postoje sve pregrade, sve od inoksa jako masivno, ali jednostavno ona je to sa lakoćom jednostavno preskočila i otrgla se i jednostavno je bilo nemoguće zaustavit uz sve napore. Svi naši djelatnici su krenuli za njom, njih deset, ali bezuspješno”, kazao je vlasnik klaonice Petar Skejo.

Mladi bik star oko godinu dana težak je više od 600 kilograma. “Šteta je velika zato što je on jednostavno prilikom bijega potrgao sve što mu se našlo na putu”, dodao je.

Komentiraj