Objavljen prvi foršpan za “Black Widow”, budući Marvelov veliki hit

U želji da što više eksploatira svoje superheroje, kompanija Marvel Studios odlučila je izdvojiti lik Natashe Romanove, poznatije kao Black Widow, koju je u „Osvetnicima“ glumila Scarlett Johansson. Stoga će 1. svibnja slijedeće godine u kina stići film „Black Widow“ koji je posvećen ovoj superherojki, a danas je objavljen i prvi foršpan za film. Koji izgleda i atraktivno i spektakularno.

Prema onome što je poznato, radnja filma smještena je prije događaja iz franšize „Osvetnici“, a nakon događaja iz filma „Kapetan Amerika: Građanski rat“: Film režira australska redateljica  Cate Shortland, do sada poznata po drami „Lore“, a u filmu, pored Scarlett Johansson, glume  Florence Pugh, Rachel Weisz i David Harbour, poznat po ulozi u seriji „Stranger Things“. Scarlett Johansson, osim što glumi, ujedno je i izvršna producentica filma, zbog čega je izjavila „osjećam kao da kontroliram sudbinu ovog filma“.

Film „Black Widow“ dio je novog paketa Marvelovih filmova koje oni nazivaju „Četvrta faza“ a u tom paketu još se nalaze filmovi „The Eternals“, „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings“, „Doctor Strange in the Multiverse of Madness“ i „Thor: Love and Thunder“.

Komentiraj