Duje Miliša

Novi singl i video spot za Filipa Pintara

Dvadesetjednogodišnji glazbenik Filip Pintar odlučio je napraviti pjesmu za sve očarane ljubavlju, zbog koje nastaje “kaos u glavi“.

“Proteklih mjeseci sam prolazim kroz razne situacije sa curama, a u razgovorim s frendovima sam shvatio da i oni prolaze kroz slična iskustva. Uvijek se nađe ona jedna cura koja ti zamuti razum i očara srce pa je pjesmu došla sasvim prirodno. Ako je suditi po situacijama u kojima su se našli moji frendovi, a i ja osobno, čini mi se da bi moji vršnjaci ovu pjesmu mogli doživjeti kao svoje iskustvo”, otkrio je Pintar.

Singl “Očaran” prati zanimljiv lyric video, ispunjen scenama koje dodatno pridonose atmosferi pjesme. Video spot je snimio i režirao Duje Miliša. Glazbu i sthove za pjesmu i ovaj je put napisao u suradnji s Malekom, autorom s kojim surađuje gotovo na svim svojim pjesmama, a za aranžman je zaslužan glazbeni producent Jere Šešelja. Decentnim pratećim vokalima singl je začinila Elma, frontmanica sastava ‘FilmMusicOrkestar’, za posao masteriranja je bio zadužen danski producent Fred Miller.

Mladog pjevača smo imali prilike zapamtiti kroz najuspješnije pjesme “Ti si dar s neba” i “Blago svijeta“, koje su nedugo nakon objavljivanja osvanule na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

Komentiraj