Nicole Kidman i ekipa iz “Malih laži” snimaju novu seriju

Nicole Kidman i nekoliko ključnih osoba koje stoje iza iznimno uspješne serije „Male laži“ (Big Little Lies) ponovo su se ujedinili zbog snimanja nove serije i to za streaming servis Hulu. Nicole Kidman će glumiti i biti izvršna producentica serije „Nine Perfect Strangers“ koja će se temeljiti na istoimenoj knjizi autorice Liane Moriarty, iste one koje je napisala knjigu „Male laži“. Njima se na ovom projektu pridružuju još dvije osobe iz te serije – glavna scenaristica David E. Kelley i izvršna producentica Bruna Papandrea.

Radnja serije „Nine Perfect Strangers“ smještena je u butik wellness odmaralište u koje dolazi devet osoba iz grada koji su opterećeni stresom i koji ponovo žele živjeti normalnim životom. Gledajući ih tijekom desetodnevnog oporavka, direktorica odmarališta Masha (Kidman) ima za cilj oživjeti njihove umorne umove i tijela. Međutim, ovih devet stranaca ne znaju što će ih pogoditi.

Za sada je poznato da će jednu od tih devet savršenih stranaca glumiti Melissa McCarthy kojoj će to biti prva televizijska uloga nakon one u seriji „Mike & Molly“ čije je snimanje okončano 2016. godine. Očekuje se da će se serija početi prikazivati krajem ove godine

Komentiraj