“Ne znam zašto se bune zbog penala. Zaslužili smo prolaz”

EPA/RODRIGO JIMENEZ

Napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo zabio je sinoć odlučujući pogodak protiv Juventusa na Santiago Bernabeuu i odveo Real Mdrid do polufinala Lige prvaka. Madriđani su imali veliku prednost od 3:0 iz prve utakmice iz Torina, ali ‘bianconeri’ sve su nadoknadili. Igrala se 93. minuta susreta, kada je engleski sudac Michael Oliver, zbog prekršaja na Lucasu, pokazao na bijelu točku, i ‘zapečatio’ sudbinu Juventusa.

U razgovoru za klupske stranice Ronaldo je nakon utakmice rekao da su protiv Juventusa patili i puno toga naučili. “Ovo nam je lekcija da je u nogometu sve moguće. Danas smo morali zabiti više, ali Buffon je bio briljantan, Juventus odličan. Ali, zaslužili smo prolaz. Stvarali smo prilike. Ne znam zašto se bune zbog penala, i da nije bio penal, bio bi gol”, kazao je Ronaldo.

Dodao je kako je nogomet sport u kojem je sve moguće. “Nismo bili dobri, moramo to priznati. Sigurno ćemo naučiti lekciju za budućnost. Korak po korak, i evo nas u polufinalu”, poručuje Portugalac i opisuje kako jezabio pogodak u 97. minuti.

“Srce mi je kucalo kao ludo, ali sam pokušao ostati smiren. Znao sam da će taj udarac odlučiti utakmicu. Hvala Bogu, zabio sam i prošli smo”, kaže Ronaldo.

Komentiraj