Mrtva djevojka u Novom Zagrebu pronađena umotana u tepih bila je maloljetna

Beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je u subotu u jutarnjim satima u zagrebačkom naselju Sopot. Tijelo se nalazilo na stubama ispred ulaza u podrum jedne stambene zgrade u Zemljakovoj ulici.

Prevezeno je na obdukciju koja će pokazati uzrok smrti.

Policija je u nedjelju izvijestila da je tijelo nakon obavljenog očevida prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. ”Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici. Nastavlja se kriminalističko istraživanje vezano za okolnosti pronalaska tijela”, priopćili su iz zagrebačke policije.

Nakon obdukcije će biti poznato više informacija o događaju koji je potresao stanovnike Sopota.

Stanovnici Zemljakove ulice novinarima su ispričali kako se iz prizemlja zgrade čula neka buka. “Nekad se po ulazima znaju povlačiti skupljači stare krame i lopovi. Još ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa”, rekla je u subotu za Jutarnji jedna stanarka.

“Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao”, ispričao je drugi stanar.

Komentiraj