Most će na predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru

Most nezavisnih lista na predstojećim će predsjedničkim izborima podržati Miroslava Škoru, objavio je predsjednik Mosta Božo Petrov u petak na konferenciji za novinare.

“Interese građana ne štite kandidati velikih stranaka, već oni koji su nezavisni”, smatraju u Mostu. Osoba koja ima šansu je, prema njima, Miroslav Škoro.

Petrov je kazao kako je odluka donesena većinom glasova.

Dodao je kako su drugi kandidati ‘simboli propadanja’. “Što se tiče Škore, isključivo smo razgovarali s njim i to o predsjedničkim izborima. Nije bilo razgovora s drugima”, rekao je Petrov.

Iako se nagađalo da će MOST za predsjednika države kandidirati ili predsjednika stranke Božu Petrova ili tajnika stranke Nikolu Grmoju, Glavni odbor Mosta odlučio je na izborima podržati Škoru.

On je, pak, u četvrtak potpisao Mostovu inicijativu da se voda Ustavom zaštiti kao osnovno ljudsko pravo i javno dobro, a sve u cilju sprečavanja privatizacije javne opskrbe vodom.

“Vodu u Ustav! Potpisao sam peticiju za ustavnu zaštitu vodnog bogatstva, jednog od naših najvrednijih resursa. Potpišite i vi”, napisao je Miroslav Škoro na službenom profilu na Facebooku, uz nekoliko fotografija s volonterima MOST-a.

 

Komentiraj