Milanović: “Plenković je ružan, Pupovac prljavi, a onaj kojeg Hrvatska zove Njonjo je zao i lažov”

Predsjednik Republike Zoran Milanović danas je u posjetu Rijeci gdje sudjeluje na svečanosti otvorenja riječke Dječje kuće u bivšem industrijskom kompleksu Rikard Benčić.

Tom prilikom  komentirao je aktualnosti.

O Plenkovićevoj izjavi o Zlati Đurđević kaže: “Da, čuo sam. Moj Ured je predložio. Nije protuustavno, štogod govorio Šeks i njegovi kumovi”, rekao je Milanović.

Moj Ured je sastavio dopis DSV-u pa su oni odlučili raspisati javni poziv i to su i napravili. Te sekunde je krenula divljačka difamacija Đurđević. Od tog trenutka kreće pljuvanje i provlačenje po blatu Zlate Đurđević”, istaknuo je Milanović.

“Svatko od tih likova ima jednu karakteristiku, prvi, Plenković je ružan. Ne mislim fizički. Ovo je takva seljačka i divljačka uvrede jedne žene koja nije napravila ništa”, rekao je Milanović.

“Gdje su Sanje Sarnavke i žene SDP-a u ovom trenutku?”, pitao se Milanović i navodi da je drugi lik – onaj prljavi – Pupovac.

“Zadnji je koji smije govoriti da je ona padobranka. Što je učinila protivno zakonu?”, pita se Milanović.

“Gospođa Đurđević, ako ne odustane, a neće, a sve rade da odustane i zato je vrijeđaju. Sarnavka, gdje smo? Nitko se na to nije osvrnuo. To nije narikača, to je seljačka uvreda, to je srozavanje dostojanstva jedne ustanove”, naveo je Milanović.

“Đurđević se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ”

“Mi ne tumačimo Bibliju, govorimo o aktima koje su pisali živi, zdravi i aktivni ljudi”,kazao je Milanović.

“Gospođa Đurđević je rekla da će se javiti na javni poziv, ukoliko ga bude. Čak i tu Plenković laže. Ona se usudila prihvatiti kad sam je kandidirao, nije pitala HDZ”, rekao je Milanović.

“Treći, zao, je gospodin kojega Hrvatska zove Njonjo. On je danas rekao da je protiv Đurđević. Taj trenutak smo čekali, da netko od njih kaže kako je protiv nje”, rekao je Milanović.

Komentiraj