EPA/GEORGI LICOVSKI

MESSI “Svi smo odahnuli, ispunili smo cilj”

Najbolji argentinski nogometaš Leo Messi postigao je u utorak pogodak za svoju reprezentaciju, koja je u trećem kolu Svjetskog prvenstva skupine D slavila protiv Nigerije i tako se, puno puno teže nego što su svi očekivali, plasirala u osminu finala SP-a. Bila je to posljednja prilika za Gaučose, nakon što su u prvom kolu remizirali s Islandom (1:1), a potom i uvjerljivo izgubili od Hrvatske (0:3).

“Bili smo u izrazito teškoj situaciji. Odahnuli smo svi nakon posljednjeg sučevog zviduka. Jako smo sretni jer iza nas je nekoliko vrlo teških dana nakon poraza od Hrvatske. Srećom, ispunili smo cilj i prošli skupinu”, rekao je Messi nakon pobjede nad Nigerijom.

“Bili smo uvjereni da ćemo pobijediti u ovoj utakmici. Predivno je što smo pobjedu ostvarili na ovaj način, i ovo je potpuno zaslužena radost”, dodao je.

Izbornik Argentine Jorge Sampaoli negirao je napise kako Messi nije predan nacionalnoj vrsti. “Svaku put kad Messi igra, svima pokazuje da je fantastičan igrač, ali treba mu pomoć i potpora suigrača. On je sjajna osoba. Plače i pati, sretan je kad Argentina pobjeđuje. Važno je da sa svima dijeli te osjećaje. Mnogo ljudi kaže da Leo ne uživa igrati za Argentinu, ali ja se s time ne slažem”, poručio je.

“Moji igrači igraju srcima – pravi su buntovnici”, zaključio je.

Komentiraj