facebook.com

Merkur osiguranje i sportska akademija Mali sportaši razveselili djecu ljetnim kampom

Merkur osiguranje, u sklopu svojih promotivnih aktivnosti vezanih za program osiguranja i štednje za djecu ‘Sretno dijete’, u suradnji sa sportskom akademijom Mali sportaši je organiziralo dnevni ljetni kamp ‘S Merkurom pronađi svoj talent’ koji se održao posljednjeg tjedna školskih ljetnih praznika na zagrebačkoj Šalati.

“U Merkurovu fokusu je prevencija i sve što činimo za naše zdravlje danas, ima za posljedicu pozitivne učinke na našu kvalitetu života u budućnosti. Organizacijom Ljetnog kampa u suradnji s Malim sportašima želimo potaknuti djecu da od malih nogu njeguju zdrave navike i zdrav životni stil”, izjavila je Tamara Aye, Voditeljica marketinga Merkur osiguranja.

Ljetni kamp je namijenjen djeci od 6 do 10 godina, a program pruža nezaboravan provod tijekom kojeg djeca imaju priliku upoznati se s novim sportskim vještinama, unaprijediti komunikacijske vještine i razviti trajna prijateljstva u zabavnom i sigurnom okruženju. Roditelji odabiru šest aktivnosti u kojima njihova djeca žele sudjelovati i to iz područja sporta, umjetnosti ili, primjerice, istraživanja flore i faune, orijentacije i sl. Također, djeca svakodnevno imaju i aktivnosti na bazenu te je jedan dan u tjednu organiziran i izlet na obližnju goru i Park prirode Medvednica.

Za djecu u dobi od 6 do 10 godina za koju su roditelji ugovorili policu osiguranja i štednje Merkur ‘Sretno dijete’ u razdoblju od 1. lipnja do 1. kolovoza 2017. godine, sudjelovanje u kampu bilo je besplatno. Sudjelovanjem u ljetnom kampu iz Merkura su razveselili i 30-ak mališana iz dječjeg doma Kuća sv. Terezije za nezbrinutu djecu s Vrhovca i tako im uljepšali početak školske godine.

Posljednji dan kampa djeci su podijeljene diplome za uspješno savladane aktivnosti, a završni party uveličao je i hrvatski zlatni vaterpolist Luka Lončar. Djeca su imala priliku iz prve ruke saznati što je potrebno kako bi se osvojila medalja na tako velikom sportskom natjecanju i kako je za uspjeh važno biti uporan i discipliniran.

Merkur osiguranje je osnovano od strane najstarijeg europskog zdravstvenog osiguratelja Merkur Versicherung AG iz Graza, koji ima znanje i tradiciju dugu preko 200 godina na području privatne zdravstvene skrbi. Prevencija, briga o zdravlju, zdrav i aktivan život važne su odrednice strategije Merkur osiguranja, zato i svojim osiguranicima žele pružiti uvijek više za više životne radosti, već od rane dobi.

Komentiraj