MATIĆ “Mourinho je poseban, iako je nekada teško s njim surađivati”

EPA/Peter Powell

Veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić izjavio je za britanske medije kako uživa igrati pod ‘posebnim’ Joseom Mourinhom, iako priznaje da trener ‘Crvenih vragova’ ima visoke standarde te je ponekad vrlo teško s njim surađivati.

Prošlog je tjedna Manchester United ispao iz Lige prvaka od Seville, a u subotu navečer su se plasirali u polufinale FA Kupa. Ipak, Mourinho je bio nezadovoljan izvedbama većine igrača, koje je optužio da im nedostaje osobnosti, klase i želje. Jedino je pohvalio Matića i Romelua Lukakua.

“Mourinho uvijek želi više i više. Nekada je vrlo teško udovoljiti tim zahtjevima, ali vjerujem da to Mourinha čini tako posebnom. Nisam imao puno trenera u životu, a on je poseban jer uvijek želi pobijediti. Kada izgubimo, vidite da on to ne može prihvatiti. Vjerojatno je zato osvojio više od 20 trofeja u životu”, kaže Matić.

S time se, kaže, slažu i navijači. “Naravno da nije moguće pobijediti svaku utakmicu, ali navijači to uvijek očekuju. Nema veze ako smo umorni ili ne, navijači uvijek žele gledati vrhunski nogomet. To je normalno”, dodao je.

Upitan uživa li igrati pod Mourinhom, Matić kaže: “Volim kad trener uvijek teži boljem, pa se uvijek moraš usavršavati. Uvijek dati sve od sebe. Volim takav način rada i takvu vezu. Sretan sam”, poručio je.

Komentiraj