MANDŽUKIĆ: “Cijelog života sam bio ratnik, a tako sam se ponio i u Torinu”

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić prije nekoliko dana potpisao je ugovor s katarskim Al-Duhailom, te tako okončao svoju epizodu u Juventusu. Mandžukić ove sezone nije upisao niti jedannastup za ‘Bianconere’, a novi trener Maurizio Sarri jasno je dao do znanja da na Mandžukića ne računa.

“Vrijeme koje sam u Juventusu proveo a da nisam igrao za mene je bilo nešto novo. Bez obzira na sve, cijelog života sam bio ratnik, a tako sam se ponio i u Torinu”, rekao je Mandžukić na svojoj prvoj konferenciji za novinare u Kataru.

“Imao sam jako puno vremena da razmotrim sve ponude i odabrao sam Duhail kao okolinu u kojoj želim nastaviti s radom. Želim zahvaliti ovim ljudima što su mi dali priliku da igram ovdje, od dolaska sam proveo nekoliko jako lijepih dana, odmah sam se osjećao kao da sam kod kuće”, poručio je Mandžukić, koji je danas odradio i prvi trenings novim suigračima.

“Još uvijek moram upoznati suigrače, ali već sam se sreo s Benatijom s kojim sam igrao u Juventusu i super se slažemo. Ne volim govoriti o prošlosti, gledajmo u budućnost”, rekao je Mandžukić na kraju.

Komentiraj