facebook.com

Produkcijska kuća Marvel još danas na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Ovaj tjedan potražite filmsko osvježenje u najljepšem kinu na otvorenom uz veliku turneju Marvelovim filmskim svemirom.

Novi program naslova iz redovite kinodistribucije na Ljetnoj pozornici Tuškanac u drugom tjednu kolovoza donosi: Solo: Priča iz Ratova zvijezda, Deadpool 2, Black Panther, Ant-Man i Wasp te Osvetnici: Rat beskonačnosti.

‘Solo: Priča iz Ratova zvijezda’ je spinoff film iz popularne franšize koji iznosi niz detalja o Hanu Solu, koji upoznaje svog budućeg kopilota Chewbaccu i susreće se s Landom Calrissianom godinama prije pridruživanja Pobunjenicima.

Brbljavi anti-junak ‘Deadpool’ je prisiljen razmišljati o prijateljstvu, obitelji i što to zapravo znaći biti junak.

Akcijska avantura ‘Black Panther’ prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje.

Radnja filma ‘Ant-Man i Wasp’ prati Scotta Langa (Paul Rudd) koji balansira između uloge superheroja i uzornog oca, Hope van Dyne i dr. Hank Pym trebaju njegovu pomoć u novoj hitnoj misiji u kojoj zajedno s Wasp (Evangeline Lilly) otkrivaju tajne njihove prošlosti.

Film ‘Osvetnici: Rat beskonačnosti’ nastajao je deset godina, a obuhvaća cijeli Marvelov filmski univerzum. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena.

Projekcije filmova na Ljetnoj pozornici Tuškanac počinju u 21.30 sati. Ulaznice je moguće kupiti na blagajni od 20 sati. Projekcije su dog-friendly.

Komentiraj