Livaković naslijedio Ademijevu kapetansku vrpcu: “Brate, ako vidiš da ih ne razumiješ kako pričaju, vrati se nazad!”

Arijan Ademi odigrao je u nedjelju posljednju utakmicu za Dinamo u pobjedi protiv Rijeke, a karijeru će nastaviti u kineskom Beijing Guoanu.

Emotivno su se navijači i igrači pozdravili od kapetana na Maksimiru, a vratar Dominik Livaković, koji preuzima njegovu kapetansku vrpcu, oglasio se i na društvenim mrežama.

“Kapetane, teška utakmica je iza nas. Emocije su jake, ali kad vidimo koreografiju navijača, još jednom vidimo koliko značiš suigračima i svim navijačima. Zajedno smo dijelili svlačionicu i radili povijesne rezultate. Bio si naš vođa i budi ponosan i ispunjen na sebe nakon svega, jer si najveći, jer si Dinamo. I brate, ako vidiš da ih ne razumiješ kako pričaju, vrati se nazad! Znaš da ti vrata kluba nikad nisu zatvorena. Sretno prijatelju i hvala na svemu! Uvijek ćeš imati posebno mjesto u srcu svih navijača kao i u mom, tvom najvećem navijaču”, napisao je Livaković.


Ademi je u 13 godina u Dinamu upisao 373 nastupa i zabio 42 pogotka. S Dinamom je stigao do 21 trofeja. Jedanaest je puta osvajao prvenstvo, šest puta kup i jednom Superkup. Ademi je upisao i rekordna 104 nastupa u Europi.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner