KUŠČEVIĆ O NEUPISIVANJU KUĆE U KATASTAR: “Niti malo mi nije neugodno”

Ministar uprave Lovro Kuščević u srijedu je, uoči sjednice Vlade, odgovarao na novinarska pitanja oko kuće na Braču koju 11 godina nije upisao u katastar.

“Sva moja imovina je uredno i transparentno navedena od prvog dana, za sve nekretnine imam građevinsku dozvolu i sve je po PS-u. To što sam zaboravio zatražiti kod katastra upis da se evidentira kuća koja se vidi iz satelita, koju nitko ne skriva. Ne radi se o vili nego u kući i u njoj živim”, rekao je Kuščević.

Dodao je kako je njegova supruga nezaposlena i nije uhljbljena te se ljeti iseljava kako bi ostvarila dodatni prihod. “Tu nekretninu posjedujem od 2004. i zaboravio sam je evidentirati u katastru i taj zahtjev sam podnio čim ste me vi novinari upozorili i to će biti evidentirano”, rekao je ministar, a na novinarsko pitanje je li mu neugodno kaže: “Niti malo mi nije neugodno, žao mi je što sam to zaboravio i propustio, ne radi se o skrivanju”.

Novinarka N1 televizije kazala je kako je s fotografija s booking.com-a vidljiv u dnevnom boravku i grb s prvim bijelim poljem. kuščević, pak, kaže kako u njegovoj kući ima puno umjetnina i suvenira, pa tako i taj grb.

Komentiraj