Foto: SPAR

SPAR je pokrenuo još jednu društveno odgovornu akciju kojom sve svoje kupce potiču da “Ne šparaju na ljubavi” i pomognu Zajednici Cenacolo koja brine o stotinama mladih.

U svim većim SPAR trgovinama možete pronaći lijepo oslikane šalice s prigodnim i zabavnim porukama, a njihovom kupnjom pomažete radu Zajednice Cenacolo koja omogućava mladima da se kroz rad oporave od problema ovisnosti i izađu na pravi put. Vrijednost ove akcije proizlazi iz činjenice da se Zajednica ne financira od državnih sredstava, a šalice su izrađene s puno truda i ljubavi.

Zajednica Cenacolo je prošle godine obilježila 25 godina djelovanja u Hrvatskoj. Filozofija Cenacola su rad i molitva, a upravo iz njihovog predanog rada proizašle su i šalice zanimljivih poruka, odlične kao ideja za poklon. Zajednica Cenacolo posebnu pažnju posvećuje životu štićenika nakon izlaska iz zajednice, tzv. resocijalizaciji. Različitim prigodnim projektima i akcijama u kojima se kupnjom proizvoda pomaže Zajednici Cenacolo jer im je namijenjen dio prihoda od prodaje, njihovim se  štićenicima omogućava bolja svakodnevica.

Akcija prikupljanja sredstava traje do 30. listopada.

Komentiraj