Komunikacija Plenkovića i Jandrokovića svedena na minimum? Izvor: “Često se kao kurir pojavljuje glasnogovornik Vlade”

Nacional u svom novom broju otkriva zašto vrije u vrhu HDZ-a, zašto predsjednika stranke Andreja Plenkovića smatraju odgovornim za izuzetno loše ozračje koje opisuju kao bonacu pred olujno nevrijeme te kako ni on nikome iz svoje blizine više ne vjeruje i ignorira sve savjete.

Više naročito bliskih suradnika Andreja Plenkovića iz vrha stranke pokušalo ga je upozoriti da bi trebao mijenjati retoriku kada su u pitanju opaske o novinarima te da ne bi trebao ići s novinarima ni u kakve ratove. Potpuno ih je ignorirao. Jedan od ministara u Vladi navodi kako su se zbog toga brojni bliski suradnici dodatno povukli u sebe, a neki su i naprosto ljuti. O tomu taj izvor navodi:

“Primjerice, iako to od njega nikada nećete čuti niti će to dati naslutiti iz svog ponašanja, Jandroković Plenkovića teško može smisliti. Komunikacija im je svedena na minimum, a često se među njima kao kurir pojavljuje glasnogovornik Vlade Marko Milić. On je, pak, posebna priča”.

Izvor je za Nacional dodao da Milić uživa premijerovo veliko povjerenje, ali mu i proizvodi dosta problema. “Mislim da često manipulira. Unatoč tomu, teško će se dogoditi da će Plenkovića itko unutar stranke ići rušiti prije izbora. To jedino može potaknuti Ured europskog tužitelja, jer DORH drži na kratkoj uzici. Dogodi li se to ili ako izgubimo li vlast, stajat će u redu oni koji će ga šutati nogama. Zna se kako to HDZ radi”, poručio je.

Cijeli članak pročitajte u novom broju Nacionala ili putem digitalne pretplate…

Plenkoviću u vrhu HDZ-a okreću leđa i čekaju rasplet afere Žalac

Komentiraj

nacional banner
nacional banner