KD LISINSKI Zdenka Kovačiček priprema jubilarni koncert ‘Glazbena autobiografija’

Autor:

‘Glazbena autobiografija’ naziv je velikog koncerta Zdenke Kovačiček koji će se održati u srijedu (29.11.) s početkom u 19.30 sati u Velikoj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.

Glazbena diva obilježava 60 godina života na glazbenoj sceni s najvećim hitovima koji su joj donijeli širu prepoznatljivost, ali i raritete sa starih izdanja koji se nanovo aktualiziraju među mlađim generacijama. Zdenka Kovačiček za nadolazeći obljetnički koncert priprema samo najbolje od najboljeg.

“Za dijamantnu obljetnicu publici ću pokloniti najsjajnije s mog repertoara. Oduvijek sam željela spojiti jazz, rock, pop, soul i blues, a odabirom pjesama za ovaj koncert pokušat ću upravo to i ostvariti. Sretna sam što mogu obilježiti 60 godina glazbenog rada na ovaj način i upravo sada kad se toliko dobrih stvari događa oko mene. Od reizdanja mog prvog albuma, Chanelove revije, Elle nagrade za životno djelo… jednostvano, divan je to osjećaj i veselim se ponijeti ga sa sobom na pozornicu i podijeliti s publikom”, rekla je Zdenka Kovačiček.

Poznatoj glazbenici će se ovom prigodom pridružiti brojni prijatelji. Poseban gost koncerta je Rade Šerbedžija s kojim je surađivala na njegovom albumu “Ne daj se Ines”.

A, na pozornici će nastupiti i: Branko Bogunović Pif, Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Greenhouse Blues Band, Telefon Blues Band, Dementronomes i Nipplepeople.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te u sustavu i svim prodajnim mjestima ulaznice.hr.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.