Kako je propao film o grupi Wu-Tang Clan koji je trebao financirati Leonardo DiCaprio

Član grupe Wu-Tang Clan Corey Woods poznatiji kao Raekwon je otkrio da je RZA odbio ugovor o biografskom filmu Wu-Tang Clan koji je podržao Leonardo DiCaprio zbog svog ponosa.

U Reakwonovim novim memoarima ‘From Staircase to Stage: The Story Of Raekwon And Wu-Tang Clan’, objasnio je kako se on i RZA nisu slagali oko konačnog formata biografskog filma, pri čemu se Raekwon zalagao za biografski film kao što je ‘Straight Outta Compton’, dok je RZA htio snimiti tv seriju u više sezona.

Raekwon je tako napisao da je upoznao DiCapria zahvaljujući Q-Tip-u iz grupe A Tribe Called Quest, napisavši da je upoznao Lea i njegovu tadašnju djevojku u Brooklynu u jednoj staroj pizzeriji koja je izgledala kao tipično mafijaško mjesto a nalazila se u blizini Sunset Parka koji Leonardo jako voli.

“Super smo se proveli, jeli pizzu, pričali priče, smijali se i zezali. Tada smo počeli razgovarati o mogućnosti da se snimi film o Wu-Tang Clanu i rekao sam Leu da bih volio vidjeti da dobije ulogu u tom filmu, kakva god da bila. Pričao je o svojoj produkcijskoj tvrtki i svim redateljima za koje je mislio da bi mogli obaviti izvrstan posao – a to su bila velika imena i ljudi s kojima je radio. Bio je super otvoren za tu ideju, a nakon tog našeg druženja je dao rukovoditeljima svoje produkcijske kuće da mi se obrate.”

Raekwon je nastavio objašnjavati da se RZA sastao s producentima Leonarda DiCapria i znao je da raspravljaju o scenariju. “Svejedno, znao sam da neće pristati na to, a instinkt mi je govorio i zašto: pretpostavljam da je već bilo razrađeno sve s producentskom kućom, po pitanju razvoja scenarija za tv seriju, iako nitko od nas to nije potpisao.”

Otkrio je da se RZA zalagao za seriju koja bi prikazala bend i napisao: “Bio sam hladnokrvan i nisam se ljutio na njega, ali u srcu sam znao više nego ikad da su mu njegovi odnosi u Hollywoodu važniji od njegovih odnos s nama. Zakopao je posao iz snova zbog ponosa.”

 

 

Komentiraj