Kada je saznao da je on novi James Bond, Daniel Craig napio se od sreće

Par dana nakon što je objavljeno da se početak prikazivanja novog James Bond filma „Za smrt nema vremena“ pomiče sa 12. studenoga na 2. travnja slijedeće godine, Daniel Craig gostovao je u talk showu „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“.  Početak prikazivanja pomaknut je zato što zbog pandemije koronavirusa brojna kina još uvijek nisu otvorena ili rade smanjenim kapacitetom, a Craig je izjavio „Željeli smo prikazivati film istovremeno u cijelom svijetu ali sada to nije moguće. Držim palčeve da će 2. travnja biti pravi datum“.

„Za smrt nema vremena“ biti će posljednji film u kojem će Daniel Craig glumiti Jamesa Bonda. Pričalo se da će Craig odustati od ove uloge i prije filma „Za smrt nema vremena“ ali je Jimmyju Fallonu rekao da mu je trebala pauza. „Kada smo počeli pričati o tome što bi mogli napraviti u novom film, rekao sam – računajte na mene“, objasnio je Craig.

Prisjećajući se trenutka kada mu je javljeno da će on biti novi James Bond, rekao je kako je u tom trenutku bio u Baltimoru gdje je snimao film s Nicole Kidman. Morao se zakleti da nikome neće reći da je dobio ulogu tako da je sam proslavio to što postaje novi agent 007. „Bio sam u supermarketu Whole Foods i kupio sam si bocu votke i čašu“, prepričao je Craig koji je tu noć završio u baru u Baltimoru. S obzirom da se smijuljio od sreće, šanker ga je pitao što se događa. „Mora da sam izgledao kao luđak“, kazao je Craig priznajući da je popio tri martinija. Ipak, jedina osoba kojoj je tada rekao da je postao novi James Bond bila je njegova majka.

Komentiraj