Press/Weekend Media Festival

Jean-Claude Biver dolazi na Weekend Media Festival

Weekend Media Festival dovodi jednog od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova. Legendarni čelnik Tag Heuera i Hublota, Jean-Claude Biver, će održati inspirativno predavanje u sklopu Weekend Masterclassa. Riječ je o novom formatu business predavanja i panela, koji će se održati u četvrtak 19. rujna u kongresnoj dvorani Grand Park Hotela Rovinj. U sklopu Masterclassa će podijeliti svoje iskustvo i savjete kako uspješno voditi premium svjetske brendove.

“Sretni smo što i ove godine Weekend donosi veliku inovaciju za sve naše sudionike. Park, Biver i Weekend Masterclass sigurno će sjajno obilježiti otvorenje 12. Weekenda“, izjavio je Nikola Vrdoljak, direktor programa.

Najveći regionalni festival komunikacija je poznat i kao mjesto dobre zabave. Ovogodišnji raspored donosi i pomno osmišljen glazbeni program u duhu Woodstocka, iz vremena kad je glazba postala vodilja promjena i sredstvo otpora.

Stručnjaci iz industrije svoje radove mogu prijaviti na osmi po redu BalCannes, a najbolje digitalne radove predstavit će regionalno priznanje – SoMo Borac.

Komentiraj