JAKI MAKSIMIRSKI SPARING: Dinamo i Gorica u subotu pred kamerama HNTV-a (18h)

S popularne Hrvatske nogometne televizije (HNTV) javljaju da su jedva dočekali povratak nogometnih prvoligaša uobičajenom borbenom tempu nakon popuštanja epidemijskih restrikcija.

Hrvatska nogometna televizija nastavlja pratiti hrvatske prvoligaše i posljednje njihove pripreme uoči nastavka sezone.

U subotu će HNTV tako, od 18 sati, uživo pratiti zajednički trening koji će odraditi nogometaši vodećeg Dinama i Gorice, sastava koji se uoči nastavka sezone nalazi na šestom mjestu ljestvice.

Na jednom mjestu će se provjeriti u kakvoj su trenutačno formi igrači ova dva kluba koji su se tijekom ove kalendarske godine morali priviknuti na trenersku promjenu. Tijekom pauze izazvane pandemijom koronavirusa na mjesto prvog trenera Dinama je došao Igor Jovićević (foto), dok je malo prije kompletne pauze u Goricu stigao litavski trener Valdas Dambrauskas.

Zbog velike bodovne razlike Dinamo u nastavku tek rutinski mora doploviti do novog naslova prvaka Hrvatske, dok se Gorica unatoč svom šestom mjestu i dalje nada jednoj od pozicija koje vode prema Europi.

Zajednički trening i ova subotnja provjera sigurno će pomoći i jednima i drugima u kvalitetnoj pripremi za nastavak sezone, a sve to provjerite u programu HNTV-a.

Komentiraj