‘NEMAMO POVJERENJA u neovisnost i stručnost Ante Ramljaka u ovako važnom projektu. A za Vladu vjerujemo da će pozvati povjerenika na raport’, kaže u razgovoru za Nacional zamjenik predsjednika Udruge malih dioničara Agrokora

Nacrt strukture nagodbe oko Agrokora koju je prije desetak dana predstavio izvanredni povjerenik Vlade Ante Ramljak nije samo razočarao dobavljače ove kompanije, nego je izazvao bijes i među malim dioničarima tvrtki koje su u sastavu koncerna Agrokor. Krajem studenog mali dioničari tvrtki poput Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci udružili su se u Udrugu malih dioničara Agrokora kako bi zaštitili svoja prava za koja smatraju da su im ugrožena Ramljakovim djelovanjem.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

FOTO:Tomislav Čuveljak
PODIJELI
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.