HTV-ov Marko Šapit obuzdavao Joška Jeličića u obrušavanju na političare

Autor:

Screenshot/HRT

“Miješaju mi se tuga i ponos, još sam vidio sinove kako plaču na stadionu, teško mi je. Ove suze igrača je teško gledati. Ovi momci dali su sve što su imali, zadnji atom snage. Mi smo se kao narod na ovom SP-u ujedinili, bolji smo ljudi. A to su nam učinili ovi momci, svojom žrtvom i svojom patnjom. Ovim momcima dužni smo pokazati koliko su nas razveselili i radovati se večeras, a posebno sutra kada se oni vrate.” rekao je kroz suze HTV-ov stručni komentator Joško Jeličić nakon što je Hrvatska u finalu SP-a izgubila 2:4 od Francuske.

Jeličić ima poruku i za sve one koji se grebu od velikih uspjeh nogometaša: “Onima koji će se ukrcavati u njihov vlak da bi se promovirali sebe, a to su političari, poručujem da to ne zaslužuju. Jer zahvaljujući njima mi smo najsiromašnija zemlja Europske Unije.”

Jedna političarka posebno se istaknula u kačenju na navedeni vlak. Kolinda je nakon utakmice izgrlila i izljubila sve hrvatske i francuske nogometaše, nakon čega se bacila na trofej prvaka svijeta, koji je također dobio njen poljubac. Jeličić je o njenom performansu rekao: “Šteta što je padala kiša, inače bi i sakupljači lopti dobili poljubac.”

Robert Prosinečki komentirao je: “U jednom trenutku činilo mi se da će biti svjetski prvaci. To nisu uspjeli, ali nama kao da jesu. Koliko god da smo tužni, toliko trebamo biti veseli s njima. Tsko su nas razveselili ovih mjesec dana svojom borbom, osjećajima i učinili nas ponosnima.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.