HT PRVA LIGA: Hajduk – Šibenik, početne postave

U sklopu 8. kola HT Prve lige Hajduk od 15 sati na Poljudu dočekuje novog prvoligaša Šibenika. Obje momčad se nastoje vratiti na pobjednički kolosijek nakon što su u prošlom kolu doživjele poraze. Domaćini u dvoboj ulaze bez kartoniranog Jurića i ozlijeđenog Dolčeka dok su gosti iz istog razloga bez Vukorepe.

Trener Bilih Hari Vukas je u najavi duela rekao: “Šibenik je puno bolje stajao na terenu nego što su to rezultati pokazali. No, moramo opravdati ulogu favorita i pobijediti.”

Njegov kolega Krunoslav Rendulić je dodao: “Još jedna u nizu zahtjevnih utakmica. Nakon osam godina gostujemo na Poljudu, tamo nikome nije lako pa neće biti ni nama. Očekujemo jedan agresivan Hajduk od samog početka, ali mi smo se na to pripremili i adekvatno ćemo odgovoriti, tako da što se toga tiče neće biti problema. Svi smo zdravi i svi konkuriraju sa sastav za utakmicu i naš je cilj jasan, idemo po tri boda.”

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Nikola Kečkiš (Virovitica), Marko Stolnik (Varaždin) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok su za VAR zaduženi Fran Jović i Igor Krmar iz Zagreba. Delegat susreta je Stjepan Žugaj iz Velika Gorice, a kontrolor suđenja Ante Vučemilović iz Višnjevca.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj