HT PRVA LIGA: Dinamo – Lokomotiva, početne postave

U sklopu 19. kola HT Prve lige od 18:05 na Maksimiru počinje predstava Dinama i Lokomotive. Njihov prošli dvoboj odigran u Kranjčevićevoj je završio bez pobjednika (1:1) dok su Plavi u prvom kolu sezone uvjerljivo slavili rezultatom 6:0.

Domaćini su danas zbog ozljede lišeni usluga Moharramija dok su gosti iz istog razloga bez Tucija, Mersinaja, Aliyjua, Budimira, Jelavića i Brezine.

Trener Dinama Zoran Mamić je u najavi dvoboja rekao: “Istina je da smo je na otvaranju sezone uvjerljivo pobijedili, ali ovo je nova utakmica, novi dan. Neće nas pritom zavarati njihovo trenutačno mjesto na ljestvici jer dobro znamo da nas čeka težak suparnik, a pobjeda u Splitu im je, k tome, donijela i dodatno samopouzdanje. Na nama je da ispravimo neke segmente igre, posebice koncentraciju u obrani na otvaranju jer smo ponovno prvi primili gol i opet bili u situaciji da smo morali stizati rezultatski zaostatak. Ali, za obranu odgovara cijela momčad, svi moramo biti kompaktni.”

Njegov kolega na suprotnoj klupi Jerko Leko je dodao: “Dolazi utakmica s Dinamom. Neće biti lako. Dinamo je u zadnjoj utakmici izgubio od Šibenika i sigurno da će biti motivirani, i to će im biti opomena da nema opuštanja. Vjerujem da ćemo mi biti opet kompaktni, spremni i organizirani. Očekujem dobru utakmicu, vidjeti ćemo da li će nam ona i donijeti bodove.”

Glavni sudac utakmice je Marin Vidulin iz Kanfanara kojem će pomagati Robi Kezele (Rijeka), Luka Pajić (Rijeka) i Marko Linić (Dražice) dok su za VAR zaduženi Goran Gabrilo (Split) i Ivica Modrić (Zagreb). Delegat susreta je Ivan Vukojević (Zagreb), a kontrolor suđenja Miroslav Vitković (Velika Gorica).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj