Hrvatska
Decoration icon

HDZ

HDZ: “Milanović je opterećen Plenkovićem. Već viđeno i jadno”

Autor:

19.10.2019., Samobor - Zoran Milanovic u pratnji suradnika iz stozera prosetao je Samoborom i druzio se s gradjanima. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatska demokratska zajednica u subotu je objavom na društvenoj mreži Facebook reagirala na današnje izjave predsjedničkog kandidata i bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića.

On je, podsjetimo, danas na Glavnom odboru SDP-a, između ostalog, rekao: “Za predsjednika HDZ-a ovi su izbori pitanje opstanka. Ako ja dobijem izbore, kada ih dobijem, on je gotov. Neće dočekati sljedeću rundu i sljedeće točenje goriva. I zato, ako je imalo svjestan, borit će se do zadnjeg jer je to pitanje njegovog opstanka s obzirom na socijalni kanibalizam koji vlada u HDZ-u.

Tko god kaže da je HDZ u rasulu, nije u rasulu, ali je slabiji nego što je bio kad su ih motivirali i okupili oko jedne ideje, a to je ustašluk. Na tome se HDZ digao od 2012. do 2015. i to je ‘ferceralo’, to je išlo, funkcioniralo, palilo. Sada toga nema, vodi ih jedna grupa ispranih birokrata koji nemaju nikakav sustav vrijednosti, ni rajski ni dijaboličan, ni lijevo ni desno nego kakav treba. Politika ne može bez ideologije bez neke vrste vjere, vjere u vrijednosti i vjerovanja u nešto, ne institucionalne religije. Politika je emocija“, poručio je Milanović iz SDP-a.

Objavu HDZ-a prenosimo Vam u cijelosti:

“Luzer i kompleksaš Zoran Milanović ne može ni na zatvorenom sastanku Glavnog odbora SDP-a sakriti svoju opterećenost predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrejem Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega doživio poraz na parlamentarnim izborima 2016. godine. Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i prizemnim podmetanjima ne mogu i neće izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera.

U predsjedničkoj kampanji koju vodi “bijesan”, ali bez ikakve ideje i programa, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, samo uz višu razinu isključivosti i egzaltiranosti. Već viđeno i jadno”, napisali su.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.