HAK upozorava na gustu maglu, kolnici su mokri i skliski, moguća je i poledica

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Mogući su odroni, javlja u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub.

Životinja (uočena je srna) na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora VARAŽDINSKE TOPLICE i čvora NOVI MAROF. Prometna nesreća na autocesti A1 na 249. +300 km između čvora POSEDARJE i čvora MASLENICA u smjeru Zagreba promet se vodi jednom prometnom trakom.V ozi se uz ograničenje brzine 40 km/h zbog magle.

Vozi se otežano na prometnicama u Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na prilazima Petrinji, Glini, Sisku te okolnim mjestima. Pozivamo vozače da prate upute nadležnih službi.

Zbog snijega i leda za sav promet zatvorene su državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, županijska cesta ŽC5199 Sušanj-Štirovača i lokalna cesta LC 59133 Oltari (Ž5126) – Zavižan (NP »Sjeverni Velebit«).

Pomorski promet

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Granični prijelazi

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj