HAK: U Gorskom kotaru pada snijeg, kolnici su mokri i skliski

U Gorskom kotaru mjestimice pada snijeg. Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog ponegdje jake kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, javlja u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi p rema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Prometna nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na 25+500 km između čvorova RAVNA GORA i VRBOVSKO u smjeru Zagreba, vozi se jednim prometnim trakom.

Zbog jakog vjetra: na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle ( I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina), na Krčkom mostu zabrana je prometa za motocikle, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobuse na kat i autobuse duplih osovina koji vuku prikolicu te osobna vozila koja vuku malu prikolicu s jednom osovinom (I. skupina).

Zbog vjetra u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Teretna vozila na izlaz iz zemlje na prijelazu Tovarnik čekaju oko tri sata, a na Bajakovu i do pet sati.

Komentiraj