HAK: Vozi se usporeno zbog prometne nesreće na autocesti

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 95.+500 km autocesti Goričan-Zagreb ina 95,5 kilometru između čvorova Ivanja Reka i Kraljevački Novaki u smjeru Goričana vozi se uz ograničenje brzine, izvijestio je  Hrvatski autoklub.

Zbog privremene regulacije prometa na pojedinim dionicama cesta vozi se usporeno, uz povremene zastoje. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak.

Zbog radova na Paškom mostu DC106 te zabrane prometa za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona u periodu od 10. do 21. svibnja 2020. bit će u funkciji privremena trajektna linije Fortica (otok Pag) –  Miletići (kopno), za vozila čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, a plovit će prema sljedećem rasporedu: Polasci Miletići (kopno): 9, 13, 17 i 20 sati. Polasci Fortica (otok Pag): 8, 12, 16 i 19:00 sati.

Prema Odluci stožera ukinute su sve redovne katamaranske linije, osim za otoke koji nisu povezani trajektnom linijom, reduciran je broj brodskih linija, smanjen je i broj putovanja na državnim trajektnim linijama, a neke su također privremeno ukinute.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj