Gyms4you – Vrijeme je za povratak u teretanu

Gyms4you

Vrijeme je za povratak u teretanu.

Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda i top forme, a time i boljeg raspoloženja. Ljetni odmor, uživanja i izlasci vjerojatno su poremetili uobičajeni ritam prehrane i režim vježbanja. Nakon dužeg perioda bez vježbanja za očekivati je i da je oslabio mišićni tonus tijela. Jesen znači povratak u rutinu i to ne samo u smislu poslovnih obveza, već i kad je riječ o vježbanju i treninzima.

Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih prema europskom konceptu, predstavlja ‘BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU’, posebno promotivno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.

S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, program je idealna prilika za stvaranje nove tjelesne forme.

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you teretanama u Gradu Zagrebu, u periodu od 18.09. do 22.09., će imati mogućnost odraditi besplatne probne treninge, osvojiti gratis članarine i poklone, a očekuju vas i razne degustacije te DJ nights.

Svi Gyms4you prostori opremljeni su kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje. Ove fitness klubove još popularnijima čini i njihov jedinstveni koncept. Naime, Gyms4you je uvijek otvoren, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

Program ‘BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU’ održat će se tijekom listopada i u ostalim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj: Osijek (02.10. do 06.20.), te Šibenik i Zadar (09.10. do 13.10.2017.).

Više informacija potražite na:

www.gyms4you.com

#back2thegym

#WeNeverClose

Komentiraj