Gotovo 100 beogradskih škola dobilo dojave o bombama. Primile su jeziv mail

Mnoge beogradske škole jutros su dobile dojave o postavljenim bombama. Tamošnji mediji pišu da su dojave stigle u ukupno 97 škola.

Kako je potvrđeno za N1, nastavnici su roditeljima u jednoj od škola poručili da ne šalju djecu do 10 sati. Dojava u jednoj od škola bila je u 6:15. O dojavi su obaviještene nadležne službe i predstoji pretraga specijaliziranih ekipa, navodi RTS. U nekim školama provjere su već završene i ispostavilo se da su dojave bile lažne.

Telegraf piše da su škole primile jezivu mail poruku.

“Čudan osjećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvijek. Mrzimo sebe, ali želimo povrijediti svakoga tko nam se nađe na putu. Osjećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. Ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od posljednjih. Ubijat će vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas uništit će sve oko sebe, jer je svijet truo, svi ste truli iznutra”, stajalo je u poruci napisanoj na ćirilici i naslovljenoj “Na teritoriju škole postavljena ogromna količina eksploziva”.

Slična dojava kasnije je stigla i u Beograđanku te na niški aerodrom.

Komentiraj