Goli Nijemac ukradenim autom sletio u jarak

hina

Pazinska policija uhitila je u noći s petka na subotu, nakon što je primila više poziva zabrinutih građana o muškarcu koji se bez odjeće šeta Kaldirom, neseljem u blizini Motovuna, 51-godišnjeg Nijemca koji je prije toga u Motovunu ukrao toyotu s kojom je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, izvijestila je u ponedjeljak policija.

Nakon dojava građana o muškarcu koji se bez odjeće šeta naseljem Kaldirom, policijski službenici na tom su mjestu zatekli muškarca bez odjeće i dokumenata koji je odbio postupiti po njihovoj zapovijedi te je legao na kolnik pružajući im pasivni otpor.

“Policijski službenici primijenili su sredstva prisile i uhitili ga, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja je 51-godišnjak, neposredno prije nego što je zatečen gol, u Motovunu otuđio automobil toyotu pulske registarske oznake u vlasništvu 36-godišnjaka” te je zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju u Kaldiru izgubio nadzor nad automobilom i sletio s ceste, nakon čega se automobil prevrnuo na bočnu stranu, priopćila je istarska policija.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, muškarcu je izdan prekršajni nalog, a zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira priveden je na Prekršajni sud, koji mu je odredio pritvor do 26. rujna.

Komentiraj