Zaiskrilo je sinoć u emisiji ‘Otvoreno’ HRT-a između Andrije Hebranga i Bojana Glavaševića. Glavašević je Hebrangu rekao kako ne zna kako je to u ratu izgubiti obitelj i ostati bez svega.

Podsjetimo, Hebrangov otac zatvoren je i ubijen nakon sukoba s Titom, a majka mu je godinama bila u zatvoru. Hebrang je Glavaševiću predbacio snimku na kojoj ‘vrijeđa hrvatske branitelje’.

“Iskreno, razljutilo me jer je svima dozvoljeno biti žrtva osim meni. Podsjećam da me Hebrang napadao zbog snimke kojom se stalno manipulirala i tvrdi da ja pljujem po braniteljima. Zbog te snimke sam i fizički napadan. I ta je njegova izjava u tom trenutku mi izazvala veliku bol”, rekao je Glavašević za portal Index.

Dodaje kako je Hebrang zaboravio na njegovu žrtvu, a u tim emocijama i on je zaboravio na Hebrangovu. “Nisam ga želio uvrijediti, reagirao sam povrijeđeno i nije mi se zbog toga teško ispričati. Ali ako se uzme u obzir razlika u godinama, političko iskustvo, pa i svježina rana, mislim da je Hebrangova reakcija stvarno bila neprimjerna”, kaže Glavašević koji ističe kako je Hebrang nastavio dobacivati uvrede i nakon završetka emisije, ali mu nije želio uzvraćati.

Komentiraj