George Clooney otkrio tajnu svoje frizure, njegov odgovor je hit!

Film „Ponoćno nebo“ (The Midnight Sky) novi je film Georga Clooneya koji je on režirao i u kojem glumi glavnu ulogu. Film se počinje prikazivati 23. prosinca na streaming platformi Netflix. U sklopu promotivnh aktivnosti, Clooney je u nedjelju dao intervju za tv kuću CBS, preciznije njihovu emisiju „Sunday Morning“. Osim što je pričao o filmu, Clooney je odgovorio i na pitanje voditeljice Tracy Smith je li se u vrijeme izolacije sam šišao. Njegov odgovor postao je hit o kojem pišu svi američki mediji.

„Sam se šišam već 25 godina. Moja kosa je poput slame i zato ju je lako ošišati. Ne možeš previše pogriješiti. Prije puno godina kupio sam Flowbee, znate ono sa šišačem i usisavačem. Još uvijek ga imam. Moje šišanje doslovno traje dvije minute“, odgovorio je Clooney objašnjavajući i kako je njegova trenutna frizura rezultat šišanje uz pomoć naprave zvane Flowbee. Inače, Flowbee je naprava za šišanje koja je izumljena 1986. godine a od 1988. godine nalazi se u prodaji.

Ne vjeruju svi ovoj Clooneyevoj izjavi. Trang Do je voditeljica tv postaje CBS Philadelphija koja tvrdi kako je glumac poznati šaljivdžija te je i ovo jedna od njegovih šala. S druge strane oglasio se i televizijski producent Sanjay Shah koji je objavio na Twitteru kako i on već godinama koristi Flowbee, „Vidio sam reklamu za Flowbee kada sam bio klinac i pomislio sam ‘zašto su svi tako mirni?Pa budućnost je stigla!’. Tako šišam svoju kosu već deset godina. Sviđa mi se. Ne čudi me što je Clooney buraz po Flowbeeju“.

Ipak, svi se slažu u jednom, a to je da je Flowbee dobio najbolju besplatnu reklamu ikada.

Komentiraj