Fotogalerija s novogodišnjeg koncerta u Gradu Splitu

promo

Dobro raspoloženi Splićani najluđu noć u godini proveli su s jednim od najboljih domaćih izvođača s kojim je plesanje do jutra uvijek zajamčeno –Jolom.

Kako je doček Nove godine večer u kojoj svaki pjevač svoj nastup podiže na novu razinu, tako je i Jole ovaj put svima okupljenima pružio noć za pamćenje. Splitska riva tradicionalno je najpoželjnija i najposjećenija destinacija za doček Nove godine na otvorenom u Hrvatskoj, a i ovaj put vrvjela je Splićanima i turistima željnima dobre zabave,pa se tako na rivi okupilo oko 35 tisuća ljudi.

Popularnom Joli nije bilo teško pokrenuti mnoštvo te pokazao svima kako je lako zabaviti se. Na rivi su nastupili i ‘Mjesni odbor’ i ‘Gustafi’ koji su savršeno pripremili atmosferu i zagrijali publiku. Okupljena publika je u glas pjevala i najnoviji Jolin hit – ‘Maksimalno’ koji u mjesec dana na YouTubeu ima preko milijun pregleda.

Ludoj atmosferi dodatno su doprinijeli vrhunska zvučna i svjetlosna produkcija, a otkucavanje ponoći obilježio je i spektakularni vatromet na nebu iznad rive.

Vrhunski tulum je u opuštenoj i slavljeničkoj atmosferi potrajao sve do ranih jutarnjih sati, kako to i priliči Silvestarskoj noći.

 

Komentiraj