FOTO: Talijanska crvena elegancija stigla u Zagreb

Promo

Na ekskluzivnom partyju, predstavljeno je vrhunsko osvježavajuće piće Campari Tonic za kojim luduju Talijani, a ovog će im se ljeta u tome pridružiti i brojni Hrvati.

Strastveno, zavodljivo i privlačno samo su neke od riječi kojima su gosti jučerašnjeg Campari Partyja opisali osvježavajuće piće Campari Tonic koje će ovoga ljeta osvojiti brojne ljubitelje dobrih okusa. Campari Tonic u svojoj strastveno crvenoj boji predstavlja talijansku eleganciju i životni stil u čaši punoj bogatih okusa.

Novo ljetno piće su u zagrebačkom kafiću Corner isprobali i zavoljeli Larisa Navojec, Lana Banely, Martina Felja, Igor Cvitanović, Monika Kravić Mamić, Kristina Šalinović, Filip Gordon Frank, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić iz dvojca Elfs, Mirjana Mikulec, Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Šundov Hojan, dr. Ivana Nola, Mirna Maras, Tatjana Mrduljaš i drugi.

“Campari Tonic je jedno od najpopularnijih pića u Italiji, a Talijani su poznati po tome da znaju uživati u životu. Vjerujem da će ovo vrhunsko piće, svojim bogatim okusom i neodoljivom crvenom bojom, oduševiti mnoge Hrvate te učiniti njihovo slobodno vrijeme još ugodnijim”, rekao je Ivan Marin, direktor marketinga tvrtke PPD Croatia.

Sve što je potrebno za kreiranje ovog osvježavajućeg ljetnog pića su Campari i tonik te puno leda i kriška limete.

Osjetite strastvenu crvenu boju, talijansku eleganciju i vrhunski okus – za savršeno Campari ljeto!

Promo
Iva Jurčić, Lana Banely, Ivana Tomas
Promo
Kristina šalinović i dvojac Elfs
Promo
Natasa Brunović, Monika Kravić Mamić, Iris Androšević Pinjuh

Komentiraj