FOTO: HÖGL Cipele s platformama ponovo se vraćaju na modnu scenu

Högl Shoe Fashion

Cipele s platformama bile su popularne još četrdesetih godina prošlog stoljeća, a svoje najzvjezdanije trenutke doživjele su u ‘ludim sedamdesetim’ i nakon toga su se više puta vraćale na modnu scenu.

Sad su ponovno u trendu te Högl u svojoj aktualnoj kolekciji nudi mini liniju cipela i gležnjača u kojima ćete se s ‘lakoćom vinuti u visine’.

Iznimno udobna, savršeno centriranih potpetica od devet centimetara, obuća s platformama vodi vas u novu dimenziju lakoće hodanja – visoko, a udobno. Dizajnerski tim ove glasovite austrijske modne kuće uspješno spaja trendove pa između više modela ‘platformerica’ možete odabrati one od brušene kože koja je ove sezone apsolutni hit ili one s japanskim printom koji donosi dašak glamura i ekstravagancije.

“Sreća naših kupaca dragocjena je za nas već generacijama. Stoga proizvodimo od 1935. godine cipele s velikim oduševljenjem, tradicionalnim obrtničkim vještinama, naprednom inovativnom snagom, prvoklasnim zahtjevima kvalitete i posebnom pažnjom za detalje. Högl proizvodi cipele koje su kvalitetne i pouzdane, a da bismo to postigli nametnuli smo sebi visoku razinu odgovornosti koju svakodnevno ispunjavamo kako bismo usrećili poklonice cipela širom svijeta“, izjavili su iz Högla.

Istaknimo kako je Högl ove jeseni lansirao i novi program vjernosti pod nazivom myhögl.

Komentiraj