Igor Kralj/PIXSELL

Filip Hrgović odlazi u Ameriku

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović napušta Hrvatsku i odlazi u Ameriku. Svojuće karijeru nastaviti u Miamiju. Sljedeću borbu imat će 18. svibnja u Chicagu. Ime njegovog protivnika još nije poznato.

“Sad mi moj nutricionist nosi obrok, nosi mi smoothie koji mi je on napravio. Znači, ne moram više ni rezati voće ni raditi smoothie. Hvala kralju. Tako da kažem, kad si doma, to je komfor zona i zato smatram da se trebam izolirati, da trebam otići tamo gdje me nitko ne zna, gdje se mogu posvetiti samo treningu i jedino ću tako izvući svoj maksimum”, rekao je Hrgović za RTL.

“Joshua se sada bori u Americi, Kubrat Pulev, evo Usyk, Povetkin, ja. Kad si s velikim igračima, možeš očekivati velike stvari. Kroz par godina će to kulminirati i vjerujem da će se dogoditi neki možda najveći mečevi u povijesti kategorije. Ne mogu dočekati. Već sam počeo pripreme ponedjeljkom. Prvih par dana je ispalo tako da mi Pedro šalje program iz Miamija”, dodao je Hrgović.

Prvi profesionalni meč Hrgović je odradio 30. rujna 2017. godine. Do sada u sedam borbi ima sedam pobjeda. Najveći uspjeh u amaterskom boksu ostvario je na Olimpijskim igrama 2016. godine kada je osvojio broncu.

Komentiraj