Što je Mamićev bratić ispričao USKOK-u? “Zdravko me tražio vrećicu da sucima zamota ‘papriku'”

Kako ekskluzivno doznaje Nacional Mamićev bratić Ivica Mamić (65), vlasnik zagrebačkog restorana Zelenjak, koncem srpnja prošle godine pred USKOK-om je svjedočio o događanjima na toj lokaciji i primopredaji „paprika“.

„Ja se sjećam da je on (Zdravko Mamić, op.a.) jednom prilikom rekao, prilikom rezervacije spomenute sobice, da će doći suci iz Osijeka, te da su doista došli neki ljudi, i to jedan uglađeni, prosijedi čovjek i neka gospođa s njim, s time da ja nisam znao je li mu to supruga ili isto neka sutkinja”, stoji u iskazu Ivice Mamića.

“Nakon toga je u jednom trenutku Zdravko Mamić izašao iz sobice i mene pitao da li imam kakvu ukrasnu vrećicu te da se smijuljio i rekao da mu treba da zamota neku ‘papriku’. Kada je on spomenuo ‘papriku’, ja sam shvatio da se referira na novac jer je to bio njegov uobičajeni način spominjanja novca. Naime, on bi obično kada je trebao davati nekakav novac, rekao ‘trebam nekoga podmazati’ ili ‘trebam dati papriku”’, stoji u iskazu Ivice Mamića koji posjeduje Nacional.

CIJELI ISKAZ PROČITAJTE U NOVOM BROJU NACIONALA

Komentiraj