Dwayne Johnson vraća se u franšizu “Brzi i žestoki”, on i Vin Diesel su se pomirili

Dwayne Johnson objavio je kako se vraća u franšizu „Brzi i žestoki“ nakon što je izgladio sve nesuglasice koje je imao s Vinom Dieselom. Johnson je glumio Luke Hobbsa u pet filmova popularne franšize uključujući i film „Paklene ulice: Hobbs i Shaw“ (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) u kojem mu je partner bio Jason Statham. Posljednjih godina Johnson i Diesel ponajviše su se spominjali u kontekstu njihove svađe zbog koje Johnson nije glumio u devetom i desetom dijelu filma „Brzi i žestoki“.

Prošli tjedan, Johnson je na Twitteru objavio kako trenutno radi na filmu u kojem će ponovo glumiti Lukea Hobbsa te je dodao kako su on i Diesel ostavili prošlost iza sebe. Prema objavljenom, radi se o filmu u kojem će Luke Hobbs biti glavni lik i koji će biti uvod u drugi dio filma „Brzi i žestoki 10“.

„Prošlog ljeta Vin i ja ostavili smo prošlost iza nas“, nastavio je Johnson objašnjavajući kako je ova franšiza, njeni likovi te publika koju vole, ispred svega. „Sagradio sam karijeru na mentalitetu ‘Publika je najvažnija’ i to će uvijek biti moja Sjeverna zvijezda“, kazala je negadašnja hrvačka zvijezda koja je iskoristila priliku da čestita filmskoj ekipi i kompaniji Universal na svjetskom uspjehu desetog dijela franšize.

Sukob Johnsona i Diesela dospio je u javnost 2016. godine nakon što je Johnson na Instagramu napao izvjesnu osobu iz glumačke ekipe za koju je kasnije potvrdio da se radi o Dieselu. Kasnije je priznao za magazin Vanity Fair kako su njih dvojica pokušali izgladiti razmirice. „Ne bih to nazvao pomirbenim sastankom, prije bih rekao da je to bio sastanak na kojem smo trebali rasčistiti neke stvari. Nas dvojica smo kvalitetno razgovarali i zaključili da je jasno koliko se razlikujemo“.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner