Donirajte novac i možda ćete glumiti u filmu s DiCapriom i Robertom de Nirom

Leonardo DiCaprio ponudio je svojim obožavateljima mogućnost da se pojave u novom filmu Martina Scorsesea  zajedno s njim i Robertom De Nirom. On je objavio izazov nazvan All In Challenge kojim bi se prikupila novčana sredstva za starije osobe, djecu i medicinske djelatnike koji se bore protiv pandemije koronavirusa. DiCaprio je tako objavio kako će jedna osoba, koja uplati novčana sredstva, biti nagrađena s pojavljivanjem u njihovom novom filmu „Killers of the Flower Moon“. Ujedno, ta će osoba provesti cijeli dan na snimanju filma s DiCapriom, De Nirom i Scorseseom, te će biti pozvana na svjetsku premijeru filma. Sve što je potrebno jest da odete na stranicu allinchallenge.com, uplatite koliko možete i čekate da upravo vi budete izvučeni u ovoj nagradnoj igri.

View this post on Instagram

We recently launched #AmericasFoodFund to help make sure every family in need gets access to food at this critical time. Our most vulnerable communities need our support now more than ever. That’s why we’re asking you to help us with the #AllinChallenge. If you’ve ever wondered what it’s like to be able to work with the great @martinscorsese_, Robert De Niro and myself, this is your chance. Robert and I are going to be starring in a new movie called Killers of the Flower Moon, directed by Martin Scorsese. We want to offer you a walk-on role, the opportunity to spend the day on the set with the three of us, and attend the premiere. To take part, please go to allinchallenge.com and donate whatever you can. 100% of your donation will go to @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry and #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow and @iamjamiefoxx, will you go all in with us?

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

DiCaprio i De Niro odlučili su izazvati svoje kolege da naprave nešto slično, te su izazvali Matthewa McConaugheya, Ellen DeGeneres i Jamiea Foxxa. DeGeneres je prihvatila izazov i objavila kako će uplatiti milijun dolara u fond dok je McConaughey objavio kako će njegov pobjednik u pratnji još jedne osobe doći kod njega u Austin te će zajedno otići na utakmicu američkog nogometa Texas Longhornsa. Ujedno, McConaughey je izazvao Jimmyja Kimmela i Jonaha Hilla.

Sav novac biti će uplaćen na račun America’s Food Fund koji će sav novac iskoristiti za pripremu i dostavljanje obroka svima onima na koje je utjecala pandemija koronavirusa i koji se ne mogu svakodnevno hraniti.

Komentiraj