Press/Walt Disney Studios

Disney odgodio snimanja više najavljivanih filmova

 

Disney je odgodio snimanja više prerada filmova, među kojima se posebno ističe live-action film ‘Mala sirena’, pišu latimes.com.

Redatelj Rob Marshall je trebao početi snimati film u Londonu početkom sljedećeg tjedna, no zbog bojazni od širenja zaraze koronavirusom produkcija je zasad otkazana.

Glasnogovornik produkcijske kuće je naglasio kako je ista odluka donesena i za druge najavljivane projekte: ‘Petar Pan’, ‘Draga, smanjio sam djecu’….

Ističe se kako je kratka odgoda samo “jednostavna mjera predostrožnosti” i kako će se rad na filmovima “nastaviti kada situacija to bude dozvoljavala”. 

Podsjetimo kako je europska premijera filma ‘Mulan’ održana u kinu na londonskom trgu Leicester Square iza zatvorenih vrata, bez crvenog tepiha. Na “zatvorenu” premijeru su došli redatelj Niki Caro i članovi glumačke ekipe Yifei Liu, Jason Scott Lee, Yoson An i Ron Yuan.

Dodajmo kako je na tri tjedna odgođena i produkcija ekskluzivnog Disneyevog serijala ‘Genius: Aretha’ u kojem Jennifer Hudson tumači lik i životno djelo preminule glazbene soul dive Arethe Franklin.

Komentiraj