Dave Bautista želi ulogu Batmanovog negativca Banea. Ismijali su ga.

Dave Bautista, bivši hrvač a sada glumac napoznatiji po ulozi u filmu „Čuvari galaksije“, već godinama na društvenim mrežana objavljuje kako je njegova najveća želja uloga Banea, negativca iz „Batman“ franšize. Bautistina slijedeća uloga je ona u filmu „Army of the Dead“ koji se na streaming platformi Netflix počinje prikazivati 21. svibnja, a kako je u tijeku promocija tog filma, onda je Bautista iskoristio tu priliku da ispriča kako je nedavno odlučio svratiti do kompanije Warner Bros. kako bi ih uvjerio da mu moraju dati ulogu Banea. Ulogu, koju je u filmu iz 2012. godine „Vitez tame: Povratak“ odigrao Tom Hardy, a koju kritika tada nije prihvatila s oduševljenjem.

„Toliko jako želim ulogu Banea da sam otišao u Warner Bros, imao sam dogovoren sastanak s njima, i s ulaznih vrata im rekao ‘Želim glumiti Banea’. Odgovorili su u stilu ‘Ups, ali mi ne tražimo glumca za ulogu Banea’. Rekao sam im ‘Nije me briga. Glumim ga’“, opisao je Bautista tu situaciju prije nekoliko dana. Ta je priča poprilično odjeknula u medijima tako da je Bautista na Twitteru dodatno objasnio što se dogodilo na tom sastanku. „Nisam se šalio. Iskreno rečeno, nasmijali su se i pokazali mi vrata. Barem sam pokušao“.

Pitanje je hoće li i u kojem filmu kompanija Warner Bros. oživjeti ulogu Banea. Slijedeće godine u kina dolazi novi film „Batman“ kojeg glumi Robert Pattinson.  Redatelj Matt Reeves za taj je film oživio uloge Pingvina (Colin Farrell), Žene mačke (Zoe Kravitz) i Riddlera (Paul Dano). Moguće je da će u nekom od nastavaka oživjeti i Banea, što će biti nova prilika za Bautistu.

Komentiraj