Svi su ponekad u životu željeli biti Jack Nicholson

Slavni trostruki oskarovac jedan je od najvećih holivudskih glumaca i iza sebe ima sjajne uloge koje su ga vinule u sam vrh glumačkih imena. Rodio se 22. travnja 1937. godine.

Nicholsonu žene nikada nisu odolijevale i poznato je da je veliki zavodnik, te da je kraj sebe uvijek imao prave ljepotice. Čak ni bivše djevojke koje je prevario za njega nisu imale ružne riječi, a nebrojeno puta je bio u žiži skandala zbog alkohola i seksualnih avantura.

Posljednju ulogu prije desetak godina odigrao je u romantičnoj komediji “How Do You Know”, nakon čega se navodno povukao zbog problema sa pamćenjem. Nicholson to nikada nije ni potvrdio ni demantirao, i jedino što je poznato je da i dalje uživa u svakom trenutku svog života i drži se svog mota: “Više dobrih trenutaka”.

Svi su ponekad u svom životu željeli biti Jack Nicholson i nema tko mu u nekom momentu nije zavidio, pogotovo zbog žena. Priča se da je spavao s više od 2.000 žena, ali je bio izuzetno oprezan, pa tako ima “samo” petoro djece.

Samo jednom je stao pred oltar, i to sa Sandrom Knight 1962. godine, a koja ga je ostavila poslije šest godina. Najduža veza bila mu je s glumicom Anjelicom Huston, s kojom je uz brojne raskide proveo čak 17 godina. Nagađalo se kako je baš ona ljubav njegovog života. Jedno je sigurno – bila je najstrpljivija, i pored svega što joj je glumac priređivao. Nadala se da će joj se Nicholson zavjetovati na vječnu ljubav, ali to se nije dogodilo.

U svojim osamdesetim čuveni oskarovac pronašao je drugi način za relaksaciju, pa tako uživa u golfu, umjetničkim kolekcijama i mlijeku.  “Ne mogu se više udvarati ženama, u mojim godinama to nije u redu, no nikada se ne bih žalio na svoj život. Nije da mi nedostaje društvo.”

Komentiraj